搜索
搜索
Search
All categories
/
Common problem
Description:1. What is an air water maker? Answer: The air water maker is a device that uses air to make high-quality direct drinking water without traditional water sources (tap water, bottled water, etc.).
Description:1. What is an air water maker? Answer: The air water maker is a device that uses air to make high-quality direct drinking water without traditional water sources (tap water, bottled water, etc.).
Information

1. What is an air water maker?
Answer: The air water maker is a device that uses air to make high-quality direct drinking water without traditional water sources (tap water, bottled water, etc.). It collects water molecules in the air efficiently, undergoes multiple filtration and condensation, and then produces direct drinking water through a series of purification and sterilization.

2. What are the characteristics of your products?
Answer: Technical characteristics: air purification technology, water quality purification technology, heat exchange technology, automatic circulation sterilization technology
. Features: no water source, energy saving and environmental protection, intelligent control.
Appearance features: stylish and simple, moderate volume, plug and play

3. Can it be used in the desert? How about water production in a relatively dry environment?
A: For the relatively dry environments such as deserts and barren mountains, we have engineering-grade air water generators.

4. What is the daily water output of the air water maker? For example: I live in a very dry environment, but I want to have an air water machine. How can we ensure that 20 of us have enough water to make air every day?
Answer: The water volume of the air water-making mechanism is affected by the ambient temperature and humidity. When the environment is relatively dry, the water volume is reduced; if 20 people drink water, according to the daily demand of 2 liters of water per person, 40L of water is needed Water machine can meet this demand, you can choose according to demand.

5. In an air-conditioned house, will the operation of the machine affect the indoor temperature and air humidity and indoor air quality?
Answer: The general air-conditioning environment has vents and air exchange circulation, when the water maker is used, it has little effect on air quality.

6. Can the machine be used after a power failure?
Answer: The machine needs to be plugged in for use, and it cannot be used after a power failure.

7. Can it be placed in the room?
Answer: Yes, just keep the air circulation indoors during use.

8. Is it suitable for cities with severe smog to use air water making machines? Have you tested the water produced in different environments?
Answer: suitable for use. Tianquan air water maker is composed of 9-stage filter element and adopts air purification technology, which is suitable for cities with severe smog.
There are tests for water produced in different environments.

9. How do you ensure that the water quality you produce is qualified?
Answer: The products of our company have obtained the qualified test report on water quality from Shenzhen Institute of Metrology, Guangzhou Institute of Chemistry, Chinese Academy of Sciences, and Shenzhen Longgang District Center for Disease Control and Prevention. The effluent quality meets the national drinking water quality standards.

10. How long is the service life of your machine?
Answer: The service life of the whole machine is 10 years, except for consumables.
 

Scan the QR code to read on your phone

全国服务热线
全国服务热线
Wechat
全国服务热线
Website
© 2020 Tianquan Airwater Technology Co.,Ltd. All rights reserved 粤ICP备20031265号 Powered by 300.cn